top of page

Általános Szerződési Feltételek

 Általános Szerződési Feltételek 

 

1. BevezetésA videkiszallasok.com (a továbbiakban: "Weboldal") célja, hogy szálláshelyeket mutasson be a vendégek számára, valamint megjelenési lehetőséget kínáljon a szálláshelyek részére a Facebook és Instagram és TikTok oldalunkon. Az alábbi Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) szabályozzák a Weboldal használatát és a szolgáltatásaink igénybevételét. 

 

2. Szolgáltatásaink

- Szálláshelyek bemutatása: A Weboldalon megjelenítjük a szálláshelyek adatait, képeit és elérhetőségeit, hogy a vendégek könnyen megtalálhassák a számukra megfelelő szállást.

- Marketing szolgáltatások: Szálláshelyek részére hirdetési és promóciós lehetőséget biztosítunk a Weboldalon, valamint a Facebook és Instagram és TikTok oldalunkon.

 

3. Regisztráció és felhasználói fiók

- Regisztráció: A szálláshelyek regisztrációval vehetik igénybe szolgáltatásainkat. A regisztráció során a felhasználóknak valós adatokat kell megadniuk.

- Felhasználói fiók: A regisztrált felhasználók saját felhasználói fiókkal rendelkeznek, ahol kezelhetik szálláshelyük adatait és hirdetéseit.

 

4. Szálláshelyek kötelezettségei

- Adatközlés: A szálláshelyek kötelesek pontos és valós adatokat megadni szálláshelyükről.

- Hirdetések: A szálláshelyek felelősek az általuk közzétett hirdetések és információk tartalmáért.

 

5. Vendégek kötelezettségei

- Felhasználás: A vendégek a Weboldalon található információkat saját felelősségükre használják, és kötelesek betartani az ÁSZF-ben foglaltakat.

 

6. Szellemi tulajdon

- Jogok: A Weboldalon található minden tartalom (szöveg, kép, videó stb.) szerzői jogvédelem alatt áll, és a tulajdonos engedélye nélkül nem használható fel.

 

7. Felelősségkorlátozás

- Szolgáltatások: A Weboldal üzemeltetője nem vállal felelősséget a szálláshelyek által közzétett adatok és hirdetések pontosságáért.

- Károk: A Weboldal használatából eredő közvetlen vagy közvetett károkért az üzemeltető nem vállal felelősséget. 

 

8. Adatvédelem

- Adatkezelés: A felhasználók személyes adatait az adatvédelmi szabályzatunknak megfelelően kezeljük.

 

9. Szerződés módosítása

- Módosítás: Az ÁSZF-et az üzemeltető bármikor módosíthatja. A módosításokat a Weboldalon tesszük közzé, és a felhasználók a Weboldal további használatával elfogadják azokat.

 

10. Jogviták

- Jogszabályok: A jelen ÁSZF-re a magyar jog az irányadó.

- Bíróság: A jogviták rendezésére a Szolgáltató székhelye szerinti illetékes bíróság jogosult.

 

Kapcsolat

Ha bármilyen kérdése vagy észrevétele van az ÁSZF-fel kapcsolatban, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk az alábbi elérhetőségeken:

- E-mail: videkiszallasok@gmail.com

-Telefon: +36-30-416-0648

bottom of page