top of page

Hazavárlak Magánszálláshely

Decs, Szőlőhegyi utca 15, 7144 Hungary

8.000 Ft- tól / fő / éj

Bemutatkozás

Sok szeretettel köszöntjük Önöket a 7144 Decs Hazavárlak Magánszálláshelyünkön,mely az M6-autópálya lehajtójától 3km, Szekszárdtól 10km vagyunk megtalálhatóak. A szálláshelyünknek egy kis falusi parasztház ad otthont, Sárköz szívében Decsen melyben három lakrész lett kialakítva:Kiscsaládos-Nagycsaládos,és Retró lakrészböl áll. Szállásunk befogadó képessége 12fő+1fő babaágy. Így (13fő) vendégnek tudjuk biztosítani szállásunk kényelmét. Otthonos kis szálláshelyünk egy közösségi helyiséggel is rendelkezik,melyben egy hatalmas nagy asztal található amelyhez mindenki kényelmessen elfér. A családi-baráti vagy csoportos összejövetelkre figyelmükbe ajánljuk a bográcsozási, tárcsázás és grillezést,valamint szallonna sütési lehetőségeinket. A településünkön található baba múzeum, mely bemutatja Sárközi népünk hagyományait életét: születéstől a halálig, és kézműves gyöngyfűző mestereinket. Továbbá kerékpár bérlési lehetőséget is tudunk biztosítani túrázáshoz,vagy lehetőség nyílik a falu határában lévő Homokos horgásztó ellátogatásához, esetleg a horgászat kedvelőinek helyjegy megváltását követően horgászáshoz.

Tőlünk 16 km-re van Szálka település mely szabadstrandal és horgász tavával is lehetőséget kínál a kikapcsolódásra. Túrázóknak ajánlom figyelmébe a Pörbölyön található Gemenci tájvédelmi területünket,amelyet kisvasúttal körbe lehet járni és meg lehet tekinteni a Gemenci erdő ártereit, ahol a Duna folyik. A vadászkastélyt ékes díszítését és gyönyörű kialakítását. Figyelmükbe ajánlanám a Gemenc whisky gyárat, ahol kóstolóra is be lehet jelentkezni,és a Decsi hegyen található neves borászatinkat is: Fritz pincészetet és Takler pincét.


  • Teljesen felszerelt konyha (evőeszköz, tányér, pohár, bögre, edény)

  • Mikró, Hűtő, Kenyérpirító, Kávé bekészítés, Teafilter bekészítés

  • Bababarát felszerelések

  • Zuhanyzó, Törölköző

  • Terasz, Kert

  • Háziállatot nem fogad

  • Kerti sütögető

  • Ingyenes parkolás

  • Szunyogháló


Szálláshely kategóriája:

Felnőttbarát szálláshely (18 éven felüli vendégeket fogad), Felnőttbarát szálláshely (14 éven felüli vendégeket fogad), Baba-gyermekbarát szálláshely, Szálláshely pároknak, Szálláshely nyugdíjasoknak, Szálláshely családoknak, Falusi szálláshely

Kapcsolat

+36 30 597 4355

Decs, Szőlőhegyi utca 15, 7144 Hungary

Szálláshely adatok

Szálláshely típusa

Hálószobák száma

Vendégek száma minimum

Vendégek száma maximum

Panzió

3

1

13

Térkép

Ajánlatkérés

Kérj ajánlatot a szálláshelytől

Köszönjük

bottom of page